Anècdotes i records

Perquè una pàgina d' anècdotes ?

Ens agradaria recollir tota mena d’ anècdotes, records i curiositats, referents al teatre a Calldetenes. Pots aportar les teves deixant un comentari, i un cop confirmades les incorporarem a la pàgina

Els Pastorets:

Tothom recorda en Claudi fent de Satanàs, amb la pila del llum de les banyes a la mà.

Molts recorden la representació dels pastorets, on va fallar el mecanisme perquè florís la vara de Sant Josep. Segur que qui feia de Sant Josep també ho recorda.

Les representacions de la Festa Major:

El 1974 la representació de l’ obre “De mes verdes en maduren” va tenir lloc al obrador del forn de pa de cal Anfruns.

L' any 1981, alguns botiguers es varen espantar al veure el programa de l’ obra “Hi ha un inspector”. Es varen pensar que era el d’ hisenda.

L' any 1989 durant la representació de l’ obra “Jo vull ser mariner”, va ploure a bots o barrals.

L' any 2005, igual que des de feia uns anys, l’ Espardenya va fer el pregó de la Festa Major. La varen fer en “quadro” per l’ indisposició d’ alguns dels actors.

Els bolos:

El 2002 representant “El Cafè de la Marina” a Oristà, els actors es van ficar tant en el paper, que van provocar que alguns es pixessin de riure.

Altres anècdotes i curiositats:

L’ any 2007 poc abans de les eleccions, l’ Auditori-teatre va ser objecte de fortes crítiques. Amb el temps tot ha quedat en una anècdota.

El 9 Nou del 11 d’ Octubre pública un reportatge sobre l’ historia de L’ Espardenya Teatre, aprofitant la recent inauguració de l’ Auditori Teatre.