La Nit de Sant Joan (any 1999)

L' obra:

La Nit de Sant Joan, es una obra que va crear l’ any 1981 el grup Dagoll Dagom, a partir del conte “A l’ inrevés” de Miquel Obiols. La Música i la lletra van ser composats per Jaume Sisa.
Es una obra d’ esquetxos que s’ interrelacionen amb l’ ajut dels follets del foc. Follets que capgiren l’ ordre del temps per poder fer viure, o reviure, amb mes alegria la revetlla de Sant Joan.

Màgia alegria i festivitat, son les tres guspires que van donant vitalitat a l’ obra, mentre se succeeixen les escenes.

Les preses de la família abans d’ anar a la festa, el neguit d’ en Daniel per assistir al primer ball, l’ angoixa de la Rita perquè no hi pot anar, el viatge al espai de la Sta. González, les xuleries del mascaris, l’ actor desesperat perquè ja no pot treballar... Totes aquestes situacions configuren una entretinguda i espurnejant Nit de Sant Joan.

L' autor:

Dagoll Dagom una de les mes prestigioses companyies de teatre de Catalunya, va ser fundada el 1974.Antaviana, El Mikado, Mar i Cel, Flor de not, Pigmalió, Els Pirates, son algunes de les seves representacions mes significatives.

Miquel Obiols, nascut a Roda de Ter el 1945. Bona part de la seva obra s’ emmarca en l’ àmbit de la literatura infantil i Juvenil. El misteri de Buster Keaton, Les faldilles de l’ àvia, Minimals .. Son algunes de les seves obres.

Repartiment:

Mercè Casany, Manuel Viver, Mª Àngels Escalè, Damià Gallach, Silvia Nogueras, Josep Alsina, Montse Arumí, Josep Pujol, Imma Escalè, Albert Santaulària, Maira Vilaseca, Llorenç Vila, Montse Font, Isidre Boixaderes, Carme Vila, Joan Sala, Petra Martin, Carles Blay, Laura Freixer, Jaume Soldevila, J. De Santos, matrimoni Linares.

Fitxa Tècnica:

Disseny Escenografia: X. Dominguez
Realit. Escenografia: X. Dominguez, Espardenya Teatre
Tramoies: Albert Viver, Ramon Collell, Joan Pujol, Manuel Linares
Disseny il•luminació: Pep Barcons
Taula de llums: Albert Freixer
Taula de so: Marc Parramon
Disseny vestuari: X. Domínguez
Realització Vestuari: Carme Vila, Teresa Bassas, Espardenya Teatre.
Maquillatge: Perruqueria Imma
D. Musical i Arranjaments: Jaume Soldevila
Direcció: Jaume Parramon